Lid worden

Alleen medewerkers van Nederlands Loodswezen B.V. kunnen lid worden van de VPL.
Dit kan al vanaf € 11,25 per maand. Hiermee behoort het contributieniveau van de VPL tot een der laagste op vakbondsgebied. Dit komt doordat het bestuur zelf werkzaam is binnen het Loodswezen en worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de service.

Ben je ge´nteresseerd vul onderstaand formulier  in

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Met het invullen en versturen van het aanmeldingsformulier ga ik akkoord met het lidmaatschap van de VPL en de daarbij  behorende contributie

Vakbond Personeel Loodswezen
T.a.v. Penningmeester / Ledenadministratie
Marie van Regteren Altenastraat 1
3207 KB Spijkenisse
email:   /p


 

Contributie 2020
De VPL heeft de laagste contributie van de 3 bonden die vertegenwoordigd zijn binnen Nederlands Loodswezen. Omdat de VPL voor een groot deel wordt bestuurd door medewerkers zijn wij in staat om de kosten zo laag mogelijk te houden. Echter zijn we wel verplicht om een bestuurder in te huren (via de Copgroep), de kosten van inhuur stijgen elk jaar.  In de Algemene Ledenvergadering van 29 april 2019 is daarom besloten dat vanaf 01 januari 2020 de contributie met de correctie inflatie automatisch gaat stijgen.

De contributie per 01-01-2020 is als volgt

     per maand    per kwartaal
( kort. 5%)
   per jaar
( kort. 10%)
             
 Schaal 1 t/m 4    €11,25    €32,10    €121,50
 Schaal 5 t/m 7     €12,80    €36,50    €138,25
 Schaal 8 en 9    €13,90    €39,65    €150,15
 Bovenschalen    €15,95    €45,50    €172,30
 Buitengewoonlidmaatschap    € 7,20        
             

Wijze van betaling

De eenvoudigste manier van betalen is via incasso. Je machtigt de VPL om maandelijks de contributie van je bankrekening af te schrijven. Voor betaling per acceptgiro wordt € 1,- in rekening gebracht.

Bruteren vakbondscontributie

Leden die dit wensen kunnen jaarlijks tot eind november bij de Penningmeester () een nota aanvragen voor de betaalde contributie. Deze nota moet ondertekend gestuurd worden naar de salarisadministratie van het Loodswezen. Het bruteren van de vakbondscontributie kan dan met terugwerkende kracht geregeld worden.

E-mailadres

Aan een ieder die dit niet gedaan heeft hierbij het vriendelijk verzoek om het e-mailadres door te geven indien je deze hebt, zodat wij de nieuwsbrieven en andere berichtgevingen per mail kunnen versturen.  Verder heb je het e-mailadres nodig voor het inloggen in het gedeelte speciaal voor leden. Hiervoor moet jouw e-mailadres bekend zijn bij de VPL, zodat zij deze kunnen activeren voor de website.

Het e-mailadres van het Loodswezen mag natuurlijk ook. Stuur je e-mailgegevens naar